Despre pasiune, munca si daruire

17.01.2021 19:44

    Orice lucru facut cu pasiune, aduce dupa sine si rezultate. Acest lucru l-a dovedit eleva Gaina Andreea de la Scoala Gimnaziala "Inv. Nicolae Ispas" Clondiru, care a reusit in clasa a VII-a performanta de a obtine locul II la Olimpiada de limba franceza, faza judeteana.

    Inca din clasa a V-a, moment in care a luat contact cu limba franceza, eleva a empatizat cu profesorul si cu limba noua pe care urma sa o studieze. A raspuns prezent de fiecare data cand profesorul a hotarat sa o inscrie la diferite concursuri de limba franceza: Cangurul Francez, Preolimpiada de limba franceza nivel judetean. Alaturi de alti colegi a participat la aceste provocari si a obtinut de fiecare data rezultate foarte bune.

    Contactul cu alti elevi din mediul urban, din scoli cu renume din judet, a fost un impuls, o provocare, o ambitie pentru Andreea. A muncit foarte mult, si-a demonstrat capacitatile creative, si iata ca rezultatele au aparut: locul II pe judet.

    Acest moment a fost atat pentru Andreea, dar si pentru scoala noastra, un motiv de mandrie, un motiv in plus sa credem ca se poate, indiferent de mediul din care provii, ca s epoate face performanta si in mediul rural. Prin munca, daruire, perseverenta, se poate ajunge acolo unde iti doresti.